perjantai 1. maaliskuuta 2013

Bataattiranskalaiset yrttisualal ja parmesaanil yhelle


1 iso bataatti
Öljyy
Maldon-sualaa
1rkl tuareit yrttei hianonnettuun (timjamii)
Parmesaanii

Ota piän muavipussi, esimerkiks kaupan hedelmäpussi. Kaada pussin pohjalle öljyy. Kuari bataatti ja pilko se ranskalaisen kokosiks tikuiks. Laita bataatit pussii, pussin suu kii ja pyärittel nii öljy tarttuu jokapualelle.
Laita bataatit uunipellille leivinpaperin päälle. Paista niit 250 astees sillee et ne ruskettuu ja rapeutuu.
Laita yrtit ja suala morttelii ja muussaa, tai pilko yrtit piäneks ja hiaro sualan kaa muhjuks jossaa kupis vaik. Raasta parmesaani. Laita bataattiranskalaiset lautaselle, päälle yrttisualaa ja parmesaanii.

Ohje on Fanni ja Kaneli -blogist. Siält oon napannu monta hyvin onnistunutta sapuskaa.





2 kommenttia:

  1. Ihanaa kun tuo sun murre ei oo rapissu mihkää!

    VastaaPoista
  2. Nää on kyl hyvii nää Terhin ruokajutut! Vaan tein miäkii kerran, pitaleipii! :D

    VastaaPoista