tiistai 5. maaliskuuta 2013

Mustikkamasariinit

 

Piti leipoo jotaa mihkä voi käyttää mantelijauhoo. Ku oli jäänny sellast pari pussii kaapinperälle. No, näihi ei menny sit ku yks desi eli joutuu varmaa tekee toisenkii kerran. Nää oli oikeestaa aika hyvii ja onnistuneit, vaikka ite sanonkii. Otin ohjeen suaraa Pirkast, enkä jaksa kirjottaa sit tähä, laiska ku oon. Mut lisävinkkiin annan et kannattaa sekottaa mustikoihin eka vähä perunajauhoo, vaikka yks lusikalliin. Perunajauho imee jos niist tulee liikaa kosteutta. Siis jäiset mustikat kulhoo, perunajauhoo sekaa ja vähä sekotust. Sit vast mustikat sisää.

Toinen vinkki, kannattaa syyä nää kermavaahon kaa. Oikeestaa melkee kaikki kannattaa syyä kermavaahon kaa, jos vaa mahollist. Mut senhän tyä jo tiäsittekii.

Sit ku ne on jäähtynny, päälle voi ripotella vähä pölysokerii ja aiettä ku on fiinin näköst.





1 kommentti: