tiistai 19. maaliskuuta 2013

Laatikoitten ylennys

Miä hokasin, et tääl meiän uues talos oli aika kivat puiset laatikot polttopuit varten. Ne oli minust vähä epäkäytännölliset meille silviisii kun toi koira tykkää varastaa halkoi ja kuletella niit ympäriinsä ja pureskella ja siit tulee sotkuu. Nii haloille (joita täälpäin sanotaa klapuiks) tuatii keittiöö jo vanhas kämpäs hyvin palvellu ja sivumennen sanoen kaatopaikalt löytynny kannelliin vanha pärearkku. Ja ne lootat miä ylensin säilytysratkasuks. Ekaks ne piti pestä, ja kummiä pesin niit kidesoodaveel nii voin kertoo ensinnäkii et ne oli aika likaset, ja toiseksee ne hais navetalle. Tai semmoselle, et ne on ollu joskus jossaa eläinsuajas.
No, ne siis pestii hyvin ja sit miä vahasin ne Osmo-vahal joka on ihan mahtavaa ainetta. Niist tuli eteisee lapas- ja huivihyllyköt.

Oon vähä suunnitellu, et laitetaa noihin keskelle viäl laudanpätkät nii et kumpaaki tulee kaks hyllyy. Mut saa nähä minä vuanna tää hanke toteutuu.

3 kommenttia:

  1. No nii! Ja miä laitoin vanhan Jaffa-puulaatikon olohuoneeseen hyllyks kun kaikki kaukosäätimet ja kirjaston kirjat pitää aina nostaa ylös pois mukuloiden ulottuvilta.

    VastaaPoista