maanantai 25. helmikuuta 2013

Pizza Bianca (moi, oon hengis!)


Joo, hiljast on ollu tääl pääs mut ehkä tää täst. Ollaa muutettu ok-taloon ja remppaa tehää ja ehkä jotaa sisustuspostauksii ois luvas sitku alkaa hommat etenee siihe pisteesee. Oon miä kumminkii ruakaa tehny. Tein perjantain pitsaa ilman tomaattikastiketta. Laitoin täytteeks esimerkiks keitettyy perunaa, kun niit oli jääny yli. No näähää ei o omii ideoit, vaa varastin ne Isyyspakkaus -blogist. Kiitti vaa! Hyvää oli!

Tein muuten aika tarkkaa ton ohjeen mukaa, pohjan ja täytteetkii, paitsi sovelsin vähä et laitoin pitsapohjille esipaistamisen jälkee oliiviöljyy. Ja tohon motsarella-suppilovahveropitsaa lisäsin viäl kirsikkatomaattei ja rucolaa päälle. Ja molempiihi oliivei. Perunapitsas on rosmariinin tilal tuaretta timjamii. Se on mun miäliyrtti ja siis sitähää pitää tunkee joka ruakaa. Juustoi laitoin neljää eri laatuu.


Ja muutes, jos tekee oikee kuumas uunis grillivastuksel ruakaa, ni ei sitte leivinpaperii sinne pellille. Kun se saattaa syttyy palamaa. Meijän äiti ei mitää leivinpaperihössötyksii käyttänny, se laitto aina pellille vehnäjauhoi ni leivonnaiset ei tarttun kii. Sillee miäkii nyt tein noitten pitsapohjien kaa.

Suppilovahvero-mozzarella-tomaatti-oliivi-punasipuli-rucola.
Peruna-punasipuli-oliivi-kapris-timjami.

2 kommenttia:

  1. Oi mitkä luksuspitsat! Ja ihanan ronski ote :) Miten olen missanut nuo alla olevat ihanat keppiaasin ja hepan. Hienoja!

    VastaaPoista