perjantai 14. lokakuuta 2011

Miä tarvin uuet kengät

Joo. Yhten päivän miä siis halusin uusii kenkii. Tai oikeestaa ennees halunnu, vaa tarviin. Kun miähän oon ikäänku vähä vertikaalisest rajottunnu, et pitäs käyttää kenkii misson korot. Mutten käytä, oikeestaa ikinä, kun niil on huano kävellä. Ja mitä järkee on kengis mil on huano kävellä? No se et näyttää pitemmälle ja muutenkii pätevämmälle.

Nii sitkummiä viimeeks täytin 28 vuatta, nii miä päätin et nyt miä oon tullu naisen ikää ja nyt miä alan käyttää korkeempii kenkii. Ja sen takii miä sit surffailin nettikenkäkaupois ja etin kivannäkösii kenkii ja löytyhän niit. Sadal eurol ja sillee. En raaskinnu tilata. Sit miä otin ja rupesin tuunaamaa. (Miä muuten inhoon tot tuunaus-sanaa ihan hitost. Siit tulee miälee autot, ja semmoset rasvaset pikkujätkät millon neljä viiksikarvaa ja mitkä tuunaa niitten ooppelkadettiihi jotaa itehitsattui lintulauannäkösii lisähärpäkkeit takaluukun päälle. Ja sit niil on jokavärii hajukuusii taustapeilis roikkumas ja karvanopat ja repsikan penkin alla on läjä jotaa sanoinkuvailematont aikuisviihteellist painotuatetta. Tuunaus, yäk!)

Mullon tämmöset ikivanhat kirppiskengät, nää o munmiälest just hianost kulahtannu. Niisson korot. Ainaki viis senttii. Oon ottannu niist pois yhet rumat solet joskus, ja niihin jäi reiät mihkä voi tunkee melkeenny mitä vaa. Kevääl pistin vähä turhan ylisöpöt rusetit, mut nyt otin ne pois.


Rusettien tilalle laitoin villalankaa ja nappei. 

1 kommentti: